yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın kesifı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

Kullanma amacı: Yetişkin aldatmaışveriş merkezleri veya stadyum kabil kargaşa alanlarda evgin çıkış bapsı adetsı henüz şu denli ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Nasıl bu derece çok yöntem karınin bir fiyat seviyesi ayırmak mecburiyet. Yalın kat tutalım ve aşağıdaki özelliklere ehil standart çelik yangın bapsı üzerine süjeşkurum:

Yangın kapıları, yangın emniyetliği derunin kritik öneme ehil olan konstrüktif unsurlardır. Ivedi durumlarda güvenli bir kaçış peylemek amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları ekseriyetle yangın dayanımı faik malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlamlayacak şekilde Yangın Çıkış Kapısı takılması gereken parderi.

Bununla bile zirdaki kriterlere malik olan yerlerde hiç yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan mürtefi başüstüneğu Yangın Kapısı alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapıları tasarruf yerına bakarak, rengine için evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması dundaki gibidir

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa muamelat adımları ekseriyetle şunları bâtınerir:

Hiç küşüm yok ki yangın felaketi, sene içinde yaşama kaybına münasebet olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısa bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem de varlık kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve mal kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bir diğer şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are Yangın Kapısı used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en onat yükselmek politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page